Υψηλής ποιότητας μαγειρικά προϊόντα

Το ιδανικό μας είναι οι φαν του κρέατος να γεύονται τα προϊόντα μας και να συνειδητοποιούν ότι δε χρειάζεται να στερηθούν τίποτα αν αφαιρέσουν το κρέας από τη διατροφή τους για μία ή παραπάνω μέρες. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούμε πάντα να φτάσουμε τη γεύση του πραγματικού κρέατος και που χαρακτηρίζουμε τα προϊόντα μας ως μια ολοκληρωτικά νέα γενιά υποκατάστατων κρέατος και ψαριού,σύμφωνα με top chefs και αρθρογράφους κουζίνας, που δε διακρίνονται από το πραγματικό. Ο Ferran Adria (El Bulli) πείστηκε ότι είχε να κάνει με μηρό κοτόπουλου εξαιρετικής ποιότητας και ο Mark Bittman,κριτικός κουζίνας των New York Times δεν μπορούσε να βρει λόγια να περιγράψει την εμπειρία του. Οι Independent είχαν ως επικεφαλίδα : ‘Μήπως αυτό είναι το τέλος του κρέατος?’

BurgerFootprint new