Σας ευχαριστούμε για την προτίμησή και το ενδιαφέρον που δείξατε όλο αυτό το διάστημα για τα προιόντα Vegetarian Butcher, τα οποία δεν φέρνουμε πια στην Ελλάδα γιατί ανέλαβε των προωθήση τους η UNILEVER.

Υψηλής ποιότητας μαγειρικά προϊόντα

Το ιδανικό μας είναι οι φαν του κρέατος να γεύονται τα προϊόντα μας και να συνειδητοποιούν ότι δε χρειάζεται να στερηθούν τίποτα αν αφαιρέσουν το κρέας από τη διατροφή τους για μία ή παραπάνω μέρες. Αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούμε πάντα να φτάσουμε τη γεύση του πραγματικού κρέατος και που χαρακτηρίζουμε τα προϊόντα μας ως μια ολοκληρωτικά νέα γενιά υποκατάστατων κρέατος και ψαριού,σύμφωνα με top chefs και αρθρογράφους κουζίνας, που δε διακρίνονται από το πραγματικό. Ο Ferran Adria (El Bulli) πείστηκε ότι είχε να κάνει με μηρό κοτόπουλου εξαιρετικής ποιότητας και ο Mark Bittman,κριτικός κουζίνας των New York Times δεν μπορούσε να βρει λόγια να περιγράψει την εμπειρία του. Οι Independent είχαν ως επικεφαλίδα : ‘Μήπως αυτό είναι το τέλος του κρέατος?’

Ελευθερώνοντας τα ζώα από τη διατροφική αλυσίδα

Η αποστολή μας είναι να ελευθερώσουμε τα ζώα από τη διατροφική αλυσίδα προσφέροντας μια πλήρη και νόστιμη εναλλακτική για το κρέας. Αυτό όχι μόνο θα προσφέρει μεγάλα οφέλη όσον αφορά την αποδοτικότητα, τη φύση, το περιβάλλον, το κλίμα, τη βιοποικιλότητα και τα παγκόσμια αποθέματα τροφής, αλλά επίσης όσον αφορά την ευημερία των ζώων. Κατά τον ίδιο τρόπο που τα άλογα χρησιμοποιούνταν κάποτε για να σύρουν τα άροτρα και έχουν αντικατασταθεί από μηχανική ιπποδύναμη, τα προϊόντα μας θα κάνουν παρελθόν την ανάγκη για ζώα στη διατροφική μας αλυσίδα .

Μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα

Μειώνοντας το αποτύπωμα άνθρακα

Τα βοοειδή εκλύουν τα αέρια που συμμετέχουν στο φαινόμενο του θερμοκηπίου, μεθάνη και νιτρώδες οξύ.Τα οποία είναι και τα δύο αρκετά δυνατότερα (25 και 310 φορές) από το διοξείδιο του άνθρακα. Επιπλέον,οι αγελάδες,τα γουρούνια και τα κοτόπουλα προκαλούν ένα τεράστιο περίσσευμα κοπριάς προκαλώντας μόλυνση του εδάφους και του νερού. Οι φάρμες πουλερικών παράγουν πολλά σωματίδια που προκαλούν μόλυνση της ατμόσφαιρας και μπορούν να βλάψουν την υγεία μας. Όλο το ‘κρέας’ μας είναι ελεύθερο από όλα τα παραπάνω μειονεκτήματα. Τα προϊόντα μας,που βασίζονται σε σόγια,λούπινο και άγρια ή τοπικά καλλιεργούμενα λαχανικά έχουν ένα μικρό αποτύπωμα σε άνθρακα σε σύγκριση με αυτό του πραγματικού κρέατος.

BurgerFootprint new